Gratis oversættelse online

100 % tilfredshedsgaranti
Her er Copypanthers’ Top 5 liste over gratis oversættelse online.
1

Vocre, en uundværlig mobilapp!

www.vocre.com

Selv om dette faktisk er en mobilapp, så er værktøjet så nyttigt, at vi simpelthen er nødt til at placere det som # 1 på vores rating. Med Vocre kan to personer, der ikke kan tale hinandens sprog nemt kommunikere ved at tale på deres eget sprog direkte på deres mobiltelefon. Det hele fungerer fint fra dansk til de fleste sprog. Et uundværligt redskab for alle, der kan lide at rejse!

2

Google Translate, bedste på nettet!!

www.translate.google.com

Googles oversættelsesværktøj giver den bedste maskinoversættelse på internettet og findes i de fleste sprog. Den har endda en oplæsningsfunktion og muligheden for at vælge synonymer. .

3

Bing Translator, steget efter Google.

www.microsofttranslator.com

Bing Translator er en god oversættelsessoftware, men den er lidt bagud i opdateringerne af algoritmer, så nogle gange får du meget underlige oversættelser, fordi Bing ikke anerkender særlige ord. + En god funktion er den automatiske anerkendelse af sprog. – Mærkelige oversættelser nogle gange.

4

Babylon, engang den bedste!

translation.babylon.com/swedish/to-english

Engang var Babylon vores favorit, nu har du både Bing og Google som er forbedret. + En fed feature er, at de har indbygget professionel oversættelsesservice (som dog er dyrere end at ansætte Copypanthers). – Denne side er rodet at se på da der ses masser af reklamer og lignende.

5

Dictionary, antallet af tegn er begrænset

translate.reference.com/translate

Dictionary oversætter bedre end forventet, men tegnbegrænsningen til 140 tegn i gratis-versionen, samt at siden er fuld af reklamer giver den ikke mere end en femteplads. + Nederst på siden er en liste over almindelige sætninger, du kan oversætte. – Rodet side og tegnbegrænsning til 140 tegn.

Reviews from Crowdpanthers

News Feed