Oversættelsesindustrien er en ægte jungle og at være sikker på at få kvalitet, kan nogle gange være det sværeste. Copypanthers har projektledere, oversættere, skribenter og korrekturlæsere, som vil påtage sig dit projekt- og har overlevet junglen hvilket gør dem til de bedst egnede overlevende. Vi har altid mindst tre sæt øjne på ethvert projekt, hvilket sikrer, at dit projekt bliver leveret til dig i perfekt stand.
Oversættelse
Tekstforfatning
Oversættere og skribenter med sproget som modersmål
Vi bruger kun oversættere og skribenter, der har målsproget som deres modersmål. Dette giver dig fuld komfort, at din tekst er lokaliseret og har en sammenhæng.
Professionelle korrekturlæsere
Vores korrekturlæsere har ikke kun sproget som modersmål, de er professionelle. Tro det eller ej, men det gør en stor forskel i kvaliteten. Fagfolk har de detaljerede øjne, du har brug for.
Periodiske interne kvalitetskontroller
Igennem hele projektet fører din angivne PL tilsyn med et af vore inhouse-medarbejdere som har sproget som modersmål til at gennemføre interne kvalitetskontroller for at sikre, at arbejdet konsekvent er af højeste kvalitet igennem hele projektet.
Kvalitetssikring
Til slut vil den angivne PM foretage en holistisk kvalitetssikring (QA). Dette er det sidste skridt der tages for at undgå mindre fejl eller andre fejl såsom formatering og konsistens.
Skribenter med målsproget som modersmål
Vi anvender kun skribenter som har målsproget som modersmål. Vi vælger også skribenter som er erfarne indenfor netop dit emne.
Korrekturlæsere med målsproget som modersmål
Foruden en skribent med målsproget som modersmål har du også en korrekturlæser med samme modersmål som korrigerer og lokaliserer.
Stikprøve
Under projektets forløb vil en kvalitetskontrol udføres af en tredje person med målsproget som modersmål, under tilsyn af din PL. Kvalitetskontrollen forsikrer dig at arbejdet gennemgående holder den kvalitet du efterspørger.
Kvalitetskontrol
Til sidst vil din PL udføre en kvaliltetskontrol for at sikre at der ingen fejl er tilbage.