Der findes en masse gratis online og desktop-baserede gratis software på markedet for at konvertere dine filer, men hvilke af dem fungerer virkelig? Vi har testet en bunke af disse softwareprogrammer med forskellige typer af PDF-filer og har sammensat en liste over de bedste værktøjer for at konvertere PDF til Word. Konverter PDF til Word med disse værktøjer nemt og gratis! Vi håber at du også kommer til at elske disse værktøjer!
1

Convert PDF to Word

Link : Convert PDF to Word

Et gratis PDF-program som enkelt og hurtigt konverterer PDF til Word . Programmet er også muligt at downloade (kun 2 siders konvertering indgår i gratisversionen). Vores team syntes at denne online-version var den enkleste og mest pålidelige i testerne som blev udført.

2

Nitro PDF Pro

Link: Nitro PDF Pro

Gratis prøveversion: upload en af dine PDF-filer så mailes den konverterede Word-fil til dig. Nitro PDF konverterer PDF til Word, men også til Excel og andre formater. En gratis prøveversion er tilgængelig, men hvis du downloader softwaren er programmet ikke helt brugervenligt. Fordelene ved dette pdf-program er at den har en masse funktioner

3

PDF to Word Converter

Link: PDF to Word Converter

Gratis online program til at konvertere PDF til Word. Upload filen på hjemmesiden og download derefter filen fra hjemmesiden. Præcis som med med andre lignende online-værktøjer, kræver det at du registrerer din e-mailadresse.

4

BCL Easy Converter

Link: BCL Easy Converter

Rigtig godt kvalitet på PDF til word-konverteringer uanset om dine pdf-filer indeholder billeder, tabeller eller formularer. Bemærk kun 3 siders konvertering er mulig i gratisversionen. Let og enkelt at anvende.

5

PDF to Word

Link: PDF to Word

Onlinebaseret gratis PDF-program som enkelt konverterer PDF til Word – upload blot filen og download den fra hjemmesiden. Desktop-versionen har en gratis prøveversion, og konverterer også PDF til Excel.

Reviews from Crowdpanthers

News Feed