Oversætter job hos Copypanthers indenfor mange forskellige sprogområder

Hos Copypanthers kan du finde det oversætter job, du søger

Vi lever i en mere og mere globaliseret verden. Vi kommer nemt i kontakt med mennesker og kulturer på tværs af kontinenter. Det undrer ikke nogen, at frugterne kommer fra Spanien, tøjet fra Kina og uret fra USA. Virksomheder kommer derfor også til at have et netværk af andre virksomheder, der opererer på forskellige sprog og kan sælge til kunder på den anden side af kloden. Her kommer du ind i billedet. Er du god til engelsk, finsk, norsk eller et helt fjerde sprog? Føler du dig så selvsikker, at du ville kunne oversætte tekster og let finde fejl og omskrive tekster fra ét sprog til et andet? Her hos Copypanthers søger vi nemlig skribenter til oversætter job, der kan hjælpe virksomheder med at oversætte tekster og nå ud til hele verden. Tjen penge på dine gode sprogfærdigheder, og hav det sjovt med oversættelse af tekster inden for mange forskellige områder. Bedre endnu; så er det et arbejde, der kan klares ved computeren i hjemmets behagelige omgivelser. Tjen penge når det passer dig, og udnyt dine talenter inden for sprog til at hjælpe og at gøre virksomheders globale kommunikation nemmere. Det er underholdende, udfordrende og givende at udføre oversætter job her hos Copypanthers.

Har du sprog-kundskaber, der brænder efter at blive brugt? Så kunne et oversætter job være lige dig

Med et oversætter job kan du hjælpe udenlandske virksomheder med at komme ind på det danske marked. Eller du kan hjælpe små, danske virksomheder med at gøre deres ydelser bredt tilgængelige med oversatte tekster til lige netop det sprog, de skal bruge. Du kunne også få et oversætter job bare for at tjene penge eller for at øve dig i det sprog, du nu er god til. Copypanthers laver alt lige fra japansk oversættelse til det mere udbredte arbejde med engelsk oversættelse, og vi har brug for skribenter inden for disse områder og flere andre. Du tjener penge ved at forbedre eller udnytte dit favorit sprog – bliver det meget federe? Arbejdet gøres oftest nemmere af specielle programmer, og efterhånden som du arbejder, vil du virkelig få en fornemmelse for hvordan, teksterne skal udformes.

Få det fedeste oversætter job, og tjen penge hos Copypanthers

Kontakt Copypanthers nu for at få et lækkert oversætter job. Her bestemmer du selv, hvornår du arbejder og hvorhenne. Hjemme eller på café – eller lige midt imellem to aftaler? Der er plads til det hele. Et oversætter job kan være udfordrende, fordi du skal oversætte tekster inden for mange forskellige områder. Manualer, SEO tekster, lovmæssige dokumenter eller marketing-relaterede tekster er bare eksempler på, hvad du en dag kan sidde og oversætte. En ting er sikkert – det bliver underholdende, og der vil sikkert være mange gange hvor du trækker på smilebåndet over finurlige ord eller sætninger der driller, som du endelig får oversat. Find din plads i det globaliserede samfund, og få et oversætter job hos Copypanthers.

Reviews from Crowdpanthers

News Feed