Overtro fra rundt om i verden

100 % tilfredshedsgaranti
fredag, september 7th, 2012 In Blog @da By Ulrika

Irish lucky juice

  • Mange har hørt om fredag ​​den 13., men har du hørt om Tirsdag den 13.? Tilsyneladende i Rumænien tror mennesker, ​​at man skal være forsigtig tirsdag den 13., da dagen kan bringe uheld. Så husk, når du er i Rumænien, at passe på tirsdag den 13.!
  • En almindelig overtro er, at hvis du smadrer noget, vil du få held og lykke. Når du er i og omkring Europa, så husk at smadre en masse tallerkener. I Japan smadrer de kopper. Du får fremragende held og folk vil elske dig, det lover jeg dig!
  • Sorte katte. Her i Tyrkiet, bliver folk straks fortvivlet ved synet af en sort kat og gisper: “Åh nej! En sort kat! Jeg vil have uheld med mig resten af dagen!” I andre lande skal de krydse din vej (eller skygge) for at bringe uheld. Heldigvis ser det ikke ud til at sorte katte krydser vores veje.
  • Og nu, den mest almindelige overtro på tværs af alle kulturer [[trommehvirvel]] … Gå ikke under en stige! Du læste rigtigt. I tilfælde af at du ikke har hørt om det, at gå under en stige bringer dig uheld, selv om tidshorisonten er op til debat (nogle siger i 7 år).
Og nu til de sjove.. Italien Se altid hinanden i øjnene når du skåler ellers vil dit kærlighedsliv være dårligt i 7 år.  (Eftersom Italienerne er fuld af kærlighed, gætter jeg på at de altid ser folk i øjnene.) Rusland Bær aldrig på en tom spand. (Det er skidt. Virkelig skidt. Du skal ikke engang tænke på det.) Japan Hvis din næse klør betyder det at én du kender skal have en baby. (Min næse klør…) Grækenland Efterlad aldrig din pung eller din bankkonto helt tom. Bare en enkelt mønt eller to kan tiltrække flere penge. (Såå, kan nogen give dem en hånd og få dem i gang?) Vi håber du har nydt vores samling af overtro. Nogle mennesker er meget forbundet med deres overtro, men en, som du absolut ikke bør have, er troen på, at du kan få kvalitetsoversættelser fra uprofessionelle kilder. Hos Copypanthers tilbyder vi professionalisme og kvalitet samt en 100% tilfredshedsgaranti. Kontakt os eller få et gratis tilbud og giv os en chance!  

Reviews from Crowdpanthers

News Feed