SEO blog – få en højere ranking på 4 enkle trin

100 % tilfredshedsgaranti
Enhver virksomhed har søgeord som har en høj konkurrence, hvilket er kernen til forretningen. Det kræver masser af hårdt arbejde og tid, for at SEO-optimere disse søgeord. Det er dog nemmere at rangere højere på søgeord med lav konkurrence, foruden den øgede trafik, viser det også Google at din blog har andre relevante sider. Følg disse 4 enkle trin for at optimere din blog, og vent så herefter på at se magien:

Trin 1: Skriv en meta title med et søgeord der har en lav konkurrence, som folk egentlig søger efter.

  1. Lav konkurrence søgeord: Gå til Google keywords tool og find et lavt konkurrence-søgeord som passer til det indhold du vil skrive. Min oprindelige idé var at skrive et indlæg med titlen: “Hvordan SEO-optimerer man et indlæg eller en side til Google”.
  2. Efter mange søgninger: Ingen søgte efter mit eksempel foroven, så et par minutter senere bestemte jeg mig for: “SEO blog” med 110,000 “broad searches”.

Trin 2: Skriv en meta title og meta description som folk vil klikke på.

I dette tilfælde, bestemte jeg mig for: “SEO-blog – få en højere ranking på 4 enkle trin” med en passende meta description som forklarer hvad indlægget handler om.

Trin 3: Din tekst bør være interessant og relevant for søgeordene.

  1. Inkluder søgeordene i titlen
  2. Gode billeder som passer til titlen
  3. Hvad angår billeder, optimer ‘alt text’ så det relaterer til titlen

Trin 4: Interne og eksterne links

  1. Interne links: Efter alt, er formålet med dette indlæg til for at hjælpe de besøgende med deres forespørgsel. Så hvis du har andet relevant indhold på dit websted, tilføj da links til dem.
  2. Eksterne links: Disse kan indstilles til ‘no follow’ og bør altid åbnes i en ny fane. Dette sørger for at forenkle browsingoplevelsen for den besøgende, og på denne måde undgår de også at forlade din hjemmeside. (Dette kunne også gælde for de interne links.)
  3. Anchor texts: Glem ikke at inkludere passende anchor texts for dine interne samt eksterne links. En god anchor text bør afspejle meta titlen på den side den linker til.
Hvis du følger disse 4 trin, vil du være godt på vej til at bringe SEO-magi til din blog! Hvis du har brug for hjælp tilbyder vi også tekstforfatnings-tjenester til din hjemmeside, blog eller andet behov for tekstforfatning. Nyttige links

Reviews from Crowdpanthers

News Feed