En blog kan gøre utrolig meget for din virksomhed

Vi her hos Copypanthers kan nemt og enkelt sørge for en høj placering i Google, hvis du vælger os til at hjælpe med din blog. Vi hjælper både med at starte din nye blog og med at skrive blogindlæg af en meget høj kvalitet. Vi har den perfekte pakke, hvis du vil starte en ny blog – det kan du læse mere om under blog setup. Vi sørger for alt det tekniske med at installere WordPress på dit valgte domæne, integrere bloggen med de sociale medier og uploade alle indlæg. Med pakken får du op til 8 tekster af høj kvalitet, som er relevant i forhold til din virksomhed eller webshop. Hvert indlæg er ca. 300 ord og vi udvælger også relevante stock billeder eller Youtube videoer, som passer til bloggen. Din virksomhed kan således udnytte bloggen i din markedsføring. Copypanthers leverer tusindvis af ord til tilfredse kunder hver måned, og du kunne blive den næste. Vi har nemlig en 100 % tilfredshedsgaranti på vores tekster og produkter. Links, specielle emner, specifikke keywords og meget andet kan ubesværet skrives ind i teksterne på lige præcis den måde, du mener vil give de bedste fordele for din virksomhed. En bedre placering i Google gør virksomheden lettere at finde, hvilket en større indtjening. En virksomhed, der bliver set mere, genkendt mere og undersøgt nærmere, får nemmere flere kunder og derved flere penge.

Copypanthers hjælper dig med glæde

Når du ikke har tid til at skrive på din blog, så har vi! Hyr en skribent hos Copypanthers til at skrive alt indholdet og holde den opdateret med nyt og spændende indhold. Se mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for arbejde med blogs. Skribenter skriver tekster, som passer til dit emne og vi sørger for alt det tekniske med at få uploadet indlæggene til din blog. Dette gavner din virksomhed og gør bloggen mere troværdig. Selvfølgelig kan vi også tilbyde mange andre slags tekster som for eksempel SEO tekster og content marketing. Invester i fornuftig markedsføring hos os, og se hvorledes investeringen hurtigt tjenes ind igen.

Konkurrencedygtige priser og høj kvalitet

At skulle uploade og styre en eller flere blogs kan være uoverskueligt, men det kan vi her hos Copypanthers nemt tage os af med et erfarent, dygtigt hold af skribenter og SEO eksperter. Hvorfor ikke følge med tiden og benytte sig af mulighederne for at komme ud på Web 2.0? Det er den platform, hvor kunderne og brugerne selv skaber meget af indholdet. Dette åbner en helt ny verden inden for markedsføring og at komme ud til endnu flere kunder. Kontakt Copypanthers, hvis du har brug for mere information, eller ønsker en gratis prøve. Til konkurrencedygtige priser kan vi hjælpe dig med blogindlæg, der er indbydende, spændende, sjove, informerende, positive og alt, hvad du ønsker, de skal være.

Contact us now!