Til dig med en indre blogger, der venter på at blomstre

Har du en spirende blogger i maven, eller brænder du for et helt særligt emne, som du gerne vil dele? Kan du lide at skrive, lege ordkløver og dele dine tanker med andre mennesker, samtidig med at du får penge for det? En af de bedste måder at udtrykke sig på er som blogger. Hos Copypanthers kan du endda tjene penge på det. Skriv indlæg til vores månedlige eller tilbagevendende projekter, om noget du finder spændende, sjovt, mærkeligt, hjælpsomt – eller skriv, bare fordi du kan lide at skrive. Om du arbejder, fordi du kan lide at skrive, eller fordi du har brug for at tjene lidt håndøre – det er lige godt. Her hos Copypanthers kan du tjene penge på dine gode sprogfærdigheder. Hvis du føler dig som en selvsikker skribent med gode færdigheder inden for tegnsætning, og har du et flydende sprog, så kan vi bruge dig. Kan du ikke også bruge lidt ekstra penge på kontoen? Det er et meget nemt arbejde, hvor du arbejder hjemmefra, når det passer dig alt efter dine egne rutiner og skemaer. Så kan du skrive tonsvis af indlæg i én uge, mens du tager på ferie i en anden med god samvittighed. Det hele afhænger af dig, og hvordan du ønsker at være blogger.

Er du blogger på udkig efter arbejde, så kan det findes hos Copypanthers

Her hos Copypanthers tilbyder vi arbejde til dig som blogger, hvis du er selvsikker i dine skriveevner og kan udtrykke dig klart om det emne, du skriver om. Du skriver oftest til en bestemt målgruppe, som skal kunne relatere til din skrivestil og finde dine blogs interessante. Når du blogger med os, vil det være som en del af vores kunders PR-arbejde og for at skabe omtale. Man holder blogs i live, skriver nye indlæg og gør bloggen interessant og venlig. Hvis du er interesseret, så gå til vores oversigt over blogs og se, hvad arbejdet blandt andet indeholder. Generelt kan du ved at arbejde hos os lære mere om virksomheders online markedsføring gennem dit arbejde samt få en større viden om online platforme. Det er den perfekte mulighed til at afprøve og forbedre dine færdigheder.

Om du er veteran eller nybegyndende blogger, gør ingen forskel – du er altid velkommen

Vi er eksperter i SEO, ghost-writing og blogs. Derfor har vi brug for talentfulde, arbejdsomme skribenter, der har lyst til at arbejde med blogs og skrivning for at tjene lidt ekstra – eller bare for at forbedre deres fremtidige muligheder indenfor SEO- og blog-verdenen. Det giver erfaring at skrive, samtidig med at du helt selv bestemmer hvornår og hvordan, arbejdet skal foregå. Men du kan også blive skribent på SEO-tekster for en bred vifte af virksomheder, oversætte tekster eller bare prøve kræfter med spændende, udfordrende opgaver. Hvis du vil vide mere, om hvilke områder du kan arbejde indenfor, udover det som blogger, kan du læse mere om vores tekstforfatnings produkter. Har du lysten og evnerne, så hører vi gerne fra dig.

Contact us now!