Copypanthers kan hjælpe dig med content marketing

Her hos Copypanthers ved vi, at forbrugerne søger væk fra de traditionelle tv-reklamer, hurtigt springer annoncer i bladene over og er så vant til at bruge internettet, at store bannere ikke længere har samme effekt på dem. Derfor er det vigtigt, at du benytter dig fornuftigt af content marketing, og det er vi eksperter i. Content marketing går kort sagt ud på at skabe tekster, videoer, podcasts, bøger eller andet indhold, som forbrugerne finder så værdifulde, at de har lyst til at læse dine tekster, se dine videoer eller høre din podcast. Samtidig med at læserne lærer noget nyt eller bliver underholdt af indholdet, får du dit budskab ud omkring dit eget firma og dine egne produkter. Sælger du skiudstyr, kan du f.eks. skabe en Guide til hvorledes man vælger de bedste par ski, og udgive den på din hjemmeside. Når brugerne søger på internettet efter information om, hvordan man vælger ski, så havner de på din webshop. Derved får du nye potentielle kunder, som ellers ikke ville have fundet din webshop. Her hos Copypanthers leverer vi tusindvis af ord til tilfredse kunder hver måned, og vi har en 100 % tilfredshedsgaranti på tekster og produkter. Vi kan således hjælpe dig med at skabe relevant content, som du kan bruge i din strategi omkring content marketing.

Få nye kunder via content marketing

Forbrugere bliver mere og mere kræsne over for det indhold, de forholder sig til, om det så er online eller i fysisk form. Især online er der til gengæld utroligt mange spændende muligheder, og Copypanthers kan tilbyde dig hjælp og tekstforfatning, der støtter din content marketing. Vi har et meget stort hold af danske freelancere, som leverer indhold af særdeles høj kvalitet. Det gør, at vi kan levere et stort antal søgeordstekster til tiden og hurtigt. Sådan kan du gøre optimalt brug af content marketing for din virksomhed og skabe organisk trafik på din hjemmeside. Vi skriver tekster, der giver flotte resultater på Google, og som dine læsere vil glæde sig over at læse. Med vores SEO tekster og erfarne brug af sociale medier såsom blogs kan vi hjælpe dig og din virksomhed med at tjene flere penge. Med det rette indhold, som vi hos Copypanthers kan skabe efter dit behov, vil du nå mange flere potentielle kunder.

Content marketing i form af SEO tekster

En veludviklet strategi og et indhold, der er udformet til præcis din målgruppe, er en del af vores arbejde, og det kan vi finde ud af. Vores hold af freelancere arbejder hurtigt, effektivt og præcist med lige netop den slags tekster, du ønsker, og teksterne tjekkes altid igennem af både en korrekturlæser og en projektleder. Derfor kan du trygt overlade arbejdet til os, og vi vil sørge for altid at sætte dine ønsker og behov først. Bestil i dag en gratis prøve hos Copypanthers for at se, præcis hvordan vi kan hjælpe dig med din content marketing. Hvis du er interesseret, kan du læse videre om vores produkter og hvad vi ellers kan tilbyde dig og din virksomhed inden for SEO, blogs, ghost writing og meget andet. Du vil kunne se teksterne tjene sig selv ind igen hurtigt og ubesværet, og du vil blive glad for at have bedt os om at håndtere din content marketing.

Contact us now!