Blogs

Øvrige Contentservices
Vil i holde jeres virksomheds blog i live, men ikke har tid til at opdatere den? Så kan det være en god idé at lade os gøre arbejdet for jer. Vore copywriters kan opdatere jeres blog så ofte som i ønsker samt skrive om de emner i ønsker på en professionel og venlig måde – altid med SEO i tankerne. Vi kan desuden lave bloggen for dig og finde egnede emner at skrive om. Endvidere kan vi tage hånd om alle jeres sociale mediekonti. Vi tildeler en af vores copywriters opgaven, at skabe indeholdet for jeres virksomheds konto på sociale medier, såsom Twitter og Facebook, og holde den i live. Tag et kig på hvilke kunder vi skriver blogs og SEO for. Kontakt os for mere information og et gratis tilbud.

Contact us now!  Løfte # Fortrolighed

  Hvordan blogger man?

  Det er helt klart en større udfordring for en virksomhed at blogge end hvad det er for en privatperson. At blogge er dog et rigtig godt og en direkte måde at kommunikere med jeres nuværende og potentielle kunder. Mange etablerede virksomheder forsøger at forstå “hvordan man laver en blog” fordi det er så anderledes end den måde man kommunikerede på tidligere, som virksomheden er vant til. En blog skal støtte både virksomheden og varemærket, samt være en del af den generelle PR-plan. Eftersom en blog findes på internettet, er SEO en vigtig del af den. Så, hvordan blogger man? Først behøver i en erfaren skribent, og gerne erfaren inden for blogskrivning. Endvidere skal denne person forstå jeres virksomheds budskab og bloggens mål: hvad du vil du sige med bloggen og hvad du vil opnå. For at få dette gjort kan du hyre en af vores svenske, danske, norske eller finske copywriters. Vores svar på spørgsmålet “hvordan blogger man?” er enkelt- hyr os.

  Blogger

  En effektiv blogger ved, hvad han/hun forsøger at udtrykke og kommunikere det på en god måde, som når ud til målgruppen. En blogger bør være opmærksom på de vigtigste mål for bloggen, især med henblik på markedsføringen, og anvende SEO i efter virksomhedens ønsker. Blogs kan have en stor effekt på selskabets forhold til sine kunder og kan have massive markedsføringsfordele. Ved at hyre en effektiv og erfaren blogger kan du forbedre dine chancer for at nå din målgruppe ved at skabe det billede, du ønsker. Kontakt os for et tilbud om en blogger eller en ghost writer.

  At blogge

  At blogge er ikke det samme som at skrive en artikel eller en pressemeddelelse. Det er et felt for sig selv, og mange erfarne forfattere kan faktisk ikke skrive blogs, fordi det kræver en lidt anderledes færdighed. Specielt for virksomhedernes markedsføringblogs, skal du have en blogger, der kan mægle dit budskab, men på en blog-venlig måde, der passer til målgruppen og/eller til den gennemsnitlige forbruger. Især for markedsorienterede blogs, skal en blogger have SEO forståelse for at tiltrække folk til at klikkke. At blogge kan være en udfordrende form for skrift, men vi ved, hvordan man gør. Du kan kontakte os for alle dine blogs.