Hos Copypanthers kan du gøre din passion for sprog til en indtægtskilde

Har du passion for at skrive, er du en ørn til at formulere dig på skrift og har du sproget, tegnsætningen og grammatikken i din magt? Og kunne du ovenikøbet tænke dig at tjene penge på det? Så er der meget, der taler for, at du bliver vores næste freelance tekstforfatter. For så passer dine sproglige kvalifikationer som fod i hose til vores stald. Til de mange skrive-opgaver, Copypanthers modtager, har vi lige præcis brug for disse egenskaber. Læs mere om vores mange og mangfoldige opgaver på om-os og se, om ikke du bliver så tilpas nysgerrig, at du klikker dig ind på ledige stillinger. Her finder du et ansøgningsskema, hvor du kan tilføje, hvilke typer af skriftlige opgaver, du kan byde ind med. Herfra vare der ikke længe, før du bliver kontaktet af en af vores dygtige medarbejdere, og du vil blive en værdsat freelance tekstforfatter i vores team.

Freelance tekstforfatter er et job med maksimal fleksibilitet

Er fleksibilitet en vigtig faktor i dit liv? Så kan du med dette job som freelance tekstforfatter få det næsten lige, som du vil have det. Du kan arbejde dag og nat, du tjekker ind, når du vil, og du tager lige så mange opgaver, som du har lyst og tid til. Så bliver det ikke meget mere fleksibelt. Arbejd hjemmefra, når det passer dig. Som freelance tekstforfatter er du i sandhed FREElance. Der er ingen krav om et minimums-leveringsniveau. Der er omvendt heller ikke noget loft for, hvor meget du kan producere. Du vælger dine opgaver, skriver dine tekster og bliver honoreret for dem. Så nemt er det. Passer dette koncept lige præcis til dit liv og dit forhold til et arbejde, som det ser ud lige nu, så skulle du tage at prøve det. Så har du mulighed for dels at passe alt det andet, der også er vigtigt i dit liv, dels at arbejde når det lige passer ind, og dels at pleje din store passion for sprog og sproglig korrekthed. Det er jo som at få jackpot på en hverdag.

Bliv en del af vores professionelle team

Vi er mange ansatte hos Copypanthers. Vi fungerer som et stort team. Når de helt store opgaver skal løses, sætter vi alle sejl til, og hver især yder vi vores til den fælles arbejdsopgave. Nogle medarbejdere er hos os i en kortere periode, andre holder ved i årevis. Vi har altid brug for en god, stabil freelance tekstforfatter, der med gejst og et skarpt blik for det gode sprog kan være med til at gøre vores kunder mere end tilfredse. Vi har heldigvis mange begejstrede kunder, og flere kommer til. Derfor vil der være masser af arbejde for en ny freelance tekstforfatter i vores voksende team. Jo før, du melder dig under vores faner, des hurtigere vil du komme i gang med din første opgave som freelance tekstforfatter.

Contact us now!