Forøg dine muligheder for at komme ud i verden med dit produkt

Der ligger en masse guld ude i verden. Hvorfor ikke sætte sin næse op efter det? Du behøver ikke at begrænse din målgruppe til kunder eller samarbejdspartnere i Danmark. Dit produkt kan sikkert også blive et hit i udlandet. I al handel er kommunikation vigtig. Og handler du med udenlandske kunder eller partnere, så foregår det typisk på engelsk. Er du ikke en ørn til fejlfrit engelsk, så overlad trygt korrekturlæsningen til os, så du kan uploade fejlfrie engelske tekster på din webshop eller være sikker på at dine produktbeskrivelser er helt korrekte. Du kan stole på, at vi opdager stavefejlen i ”liqurice” og retter den til ”liquorice”. Udover korrekturlæsning på engelsk af dine egne tekster, kan du også bestille en oversættelse fra dansk til engelsk til yderst rimelige priser, så vi klarer både oversættelse og korrekturlæsning på engelsk. Det er altså på alle måder attraktivt for dit firma, at få en af vores mange, dygtige oversættere til at forbedre din tekst med en korrekturlæsning på engelsk, i forhold til at nå ud til kunden med dit seriøse budskab. Du kan få et overblik over vores prisniveau her på prisliste – så bliver du let overbevist om, at det er alle pengene værd. Vi er kendt for vores konkurrencedygtige priser og høje kvalitet.

Giv et professionelt og seriøst indtryk med et korrekt sprog

Det er altid meget vigtigt, at det, man skriver, er velformuleret, stavet korrekt og at tegnsætningen er i orden. Alt dette er Copypanthers eksperter i. Vi har en stor og dygtig stab, der kan forbedre din tekst på alle måder. Herunder kan vi tilbyde korrekturlæsning på engelsk, så du kan sikre dig, at dine modtagere oplever dig som seriøs. Du kan trygt overlade alle dine tekstopgaver til os. Dels tilbyder vi 100 % tilfredshedsgaranti, og dels har det vist sig, at vores tekster giver et betydeligt mersalg og hurtigt tjener sig ind igen. Vi kan altså både rådgive, forfatte, forbedre og korrekturlæse. Det gælder selvfølgelig også, hvis det drejer sig om korrekturlæsning på engelsk. Vi har medarbejdere, der har engelsk som modersmål, så du kan være sikker på, at det du sender ud på engelsk er fuldstændig korrekt, når vi har haft en korrekturlæsning på engelsk ind over.

Koncentrer dig om alle de andre opgaver, der er i dit firma

At drive en virksomhed kræver sin mand. Der er et utal af opgaver af forskellig art. En af opgaverne kan du helt eller delvist overlade til Copypanthers – nemlig tekstarbejdet. Husk, at vi for eksempel også er SEO eksperter, hvilket kan forbedre din placering i Googles resultater. Når det kommer til tekstforbedring, har vi også mange varer på hylderne. Og skal du kommunikere på engelsk, er det essentielt, at din tekst har været igennem en professionel korrekturlæsning på engelsk. Udliciter den opgave til os, og du får frigivet mere tid og energi til alt det andet, der også er vigtigt at få udført i dit firma. Alt det, som du er bedst til.

Contact us now!