Hos Copypanthers har du frie hænder

God erfaring og spændende udfordringer og muligheden for selv at tilrettelægge hverdagen. Er fleksibilitet et krav, når du leder efter job? Når de fleste kontorer lukker ved fem-tiden om aftenen, er der stadig ”åbent” hos Copypanthers. Al arbejde udføres hjemmefra, og du skal derfor ikke spilde tid på transport til og fra arbejde. Samtidig kan dine arbejdstimer lægges når som helst på døgnet, hvor det passer dig bedst. Et korrekturlæsning job hos Copypanthers er måske netop det der skal til for at få drømmen om et fleksibelt arbejdsliv, som du selv tilrettelægger, til at gå i opfyldelse. Hos os har du selv stor indflydelse på din hverdag. Præcis hvor mange timer det passer dig bedst at have et korrekturlæsning job i løbet af dagen, tilrettelægger du selv. Hos Copypanthers kan du selv vælge, om du vil supplere din indtjening med et par timers arbejde, når det passer dig – eller om du vil have mange arbejdsopgaver. Jo flere arbejdsopgaver med korrekturlæsning du ønsker, jo mere kan vi tilbyde dig. Hos Copypanthers får du god erfaring, stor fleksibilitet, samt mulighed for at avancere til andre arbejdsopgaver inden for marketing. For at ansøge om et korrekturlæsning job hos Copypanthers, skal du blot udfylde felterne under ledige stillinger – så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Er du skarp i retskrivning?

Kan du lide at nærlæse en tekst og finde alt fra slåfejl til grammatiske ukorrektheder eller forkert placerede kommaer? Et af de sidste led i arbejdet med en tekst er altid det grundige korrekturlæsning job. Som korrekturlæser hos Copypanthers er det dig, som gennemlæser teksterne, før de godkendes til udgivelse. Det er vigtigt, at du er grundig, idet velskrevne og relevante tekster er kendetegnet for Copypanthers. Ordene er vores vare, det er med dem, vi griber læseren. En tekst med fejl er trættende at komme igennem, og det kan i sidste ende koste os gode kunder, hvis vores tekster er sjuskede og fulde af fejl. Du skal derfor være skarp i dansk retskrivning og kende alt til kommaregler, nutidsformer og orddelinger. Et korrekturlæsning job hos Copypanthers er for dig, som elsker udfordringer samt at bruge dine kompetencer og interesser. Hos os har du også mulighed for at udforske marketings verdenen. Hvis du elsker sprog, kan det være, at jobbet som freelance skribent: tekstforfatning hjemmeside også kunne have interesse!

Fleksibilitet med et korrekturlæsning job

Står du op med fuglene, og arbejder bedst mens solen stiger? Kan du presse et par timers arbejde ind mellem forelæsninger? Eller er det først, når ungerne ligger trygt sovende under dynerne, at du har tid til at tænde computeren? Vil du supplere din SU med et fedt studiejob, eller leder du efter en ekstraindtægt, hvor arbejdstiden kan tilpasses din travle hverdag? Hos Copypanthers finder du stor fleksibilitet. Dit korrekturlæsning job ligger, når det passer dig bedst, og du påtager dig ikke flere opgaver, end du kan overskue. Så hvis du kender forskellen på ”ligger” og ”lægger”, arbejder hurtigt- og især grundigt, så tøv ikke med at ansøge om et korrekturlæsning job hos Copypanthers – hos os kan du tjene penge på dine gode sprogfærdigheder!

Contact us now!