Stor fleksibiltet hos Copypanthers med et oversætter job hjemmefra

Er din tid også værdifuld? Ønsker du et job, som kan give dig solid erfaring samt spændende udfordringer inden for dine interesser? Vil du have mulighed for selv at tilrettelægge din hverdag og arbejde hjemmefra? For de fleste må døgnets timer nøje inddeles mellem arbejde, familie og fritid. Få bedre tid med ungerne, til lektierne, i fitnesscenteret eller hvad du ønsker – med et oversætter job hjemmefra hos Copypanthers kan drømmen om et fleksibelt arbejdsliv, som du selv tilrettelægger, gå i opfyldelse. Du arbejder præcis, når det passer dig og undgår dermed unødig spildtid i form af transport til og fra arbejde. Hvor mange timer det passer dig at arbejde om dagen, tilrettelægger du helt selv. Desuden har du hos os selv en stor indflydelse på din hverdag: Jo flere arbejdsopgaver du ønsker, des flere kan vi tilbyde dig. Hos Copypanthers får du en oplagt mulighed for at tjene penge på dine sprogfærdigheder. For at ansøge om et oversætter job hos Copypanthers skal du blot udfylde felterne under ledige stillinger – så vil vi kontakte dig hurtigst muligt. Hos Copypanthers får du stor fleksibilitet, solid erfaring samt mulighed for at udvide dine arbejdsopgaver inden for SEO og Internetmarketing

Har du sprogøre?

Elsker du at oversætte og finpudse en tekst, således at sproget ikke blot er en oversættelse, men en tekst, som danser på papiret? Det er altid muligt at lave en google-oversættelse, men hos Copypanthers har vi brug for en til et oversætter job hjemmefra, som formår at skabe mening og sammenhæng i teksterne samt at få det optimale ud af sproget. Velskrevne tekster er et kendetegn for os, og det er derfor vigtigt, at du i dit oversætter job hjemmefra er omhyggelig med at oversætte alt korrekt. For at sikre den højeste kvalitet i de leverede oversættelser, oversætter du altid kun til dit eget modersmål. Hos Copypanthers har du desuden mulighed for at udvide dine arbejdsopgaver med andre stillinger inden for marketing.

Der er ingen bånd, der binder dig

Med et freelance oversætter job hos Copypanthers har du mulighed for selv at planlægge dine arbejdsdage optimalt. Hvor ofte du har tid til og mulighed for at udføre dit oversætter job hjemmefra, er op til dig selv at vurdere. Har du har særlig travlt i en periode, kan du arbejde mindre. Samtidig har du også mulighed for at øge mængden af arbejdsopgaver, når du har god tid. Et oversætter job hjemmefra kan således tilpasses dig, uanset om du leder efter et fedt studiejob med mulighed for gode erfaringer til at supplere din SU, eller om du søger en ekstraindtægt i en travl hverdag. Et oversætter job hjemmefra hos Copypanthers er for dig, som vil kombinere dit arbejde med dine interesser. Om du oversætter bedst om natten, eller mens opvaskemaskinen kører i baggrunden, blander vi os ikke i – så længe kvaliteten af dine oversættelser er i top! Tjen penge på dine gode sprogfærdigheder og ansøg om et oversætter job hjemmefra hos Copypanthers.

Contact us now!