Spændende og udfordrende freelance jobs hos Copypanthers

Vi har løbende brug for nye, dygtige oversættere til vores mange alsidige online jobs. Er dette noget for dig? Kan du svare ja til, at du er lidt af en sprognørd, der har rigtig godt styr på både formulering, tegnsætning og grammatisk korrekthed – og tilmed er velfunderet på andre sprog? Så læs videre her ledige stillinger, hvor du finder et ansøgningsskema, hvor du også bliver bedt om at beskrive dine kvalifikationer – herunder hvilket/hvilke sprog, du mestrer. Vores oversættelsesopgaver er meget varierede, og vi har brug for at have et godt fundament af oversættere i vores stald. Udfylder du skemaet, vil du efterfølgende blive kontaktet af en af vores medarbejdere. Holder du af at skrive, og er du en ørn på et eller flere andre sprog, så meld dig under fanerne hos Copypanthers. Vi vil glæde os til at byde dig velkommen i vores team. Tjen penge på dine gode sprogfærdigheder – ligesom vores øvrige tilfredse oversættere.

Tjen penge på din passion for sprog – kom med i teamet af oversættere

Her er det muligt at tjene penge på sin passion. Du oversætter en tekst, du uploader den, og du bliver aflønnet for det. Du bliver grundigt oplært i den tekniske/it-mæssige del af arbejdet, så du kan lægge dit primære fokus på det tekstmæssige. Vores oversættere er eksperter i det skrevne sprog og har selvfølgelig flair for sprog og kommunikation. Se her, hvilke typer opgaver, vores oversættere for eksempel kan løse oversættelse. Opgaverne er, som du kan se, varierede, og derudover kan det være forskelligt hvor meget arbejde, der i perioder er tilgængeligt. Somme tider er der en stille og rolig strøm af opgaver, andre gange vokser opgaverne til en hel flod. Så dette job er på alle måder fleksibelt. Lige som dig, der selv vil styre, hvornår og hvor meget du arbejder. Lyder dette som sød musik i dine sprogører? Så spring ud i det, få dig en ny titel og bliv kollega til vores andre professionelle oversættere.

Du styrer selv, hvornår, hvor og hvor meget, du arbejder

I dette job har du den ultimative grad af frihed til selv at sætte dagsordenen. Alle vores oversættere arbejder hjemmefra – og når de har tid til det. Passer det koncept som fod i hose til dit liv lige nu, så er det jo det perfekte match. Det fås nok ikke mere fleksibelt. Får du tilmed tilfredsstillet din passion for sprog og korrekthed, så spring på karrusellen, og slut trop om vores øvrige oversættere. Vi vil se frem til at byde dig velkommen i vores team. Du har også mulighed for at løse nogle af de øvrige skribent-opgaver, som Copypanthers udbyder. Vi er nemlig et stort team af skribenter, oversættere og korrekturlæsere. Det er muligt at have flere kasketter på, så du kan få endnu mere variation i dine opgaver. Velkommen til!

Contact us now!