Hjælp til bedre online branding? Se vores store SEO guide

SEO står for ”Search Engine Optimation” – dette begreb vil denne SEO guide gå i dybden med. Online branding er blevet en altafgørende del i de fleste firmaers marketingstrategier, og hos Copypanthers kan vi hjælpe med at gøre netop din virksomhed synlig på de mest trafikerede søgemaskiner. Et af de områder, vores ekspertise især ligger på, er SEO tekster. Tekster til din virksomheds hjemmeside, som sørger for, at placeringen i f.eks. Google er i top, så flest muligt guides hen til din hjemmeside. SEO-tekster er din vej til en endnu større kundeskare online – se vores side om SEO Internet Marketing. For at du kan få et nuanceret og realistisk billede af, hvordan SEO-tekster kan være et relevant og afgørende aspekt i din virksomheds marketingstrategi, har vi her lavet en udførlig SEO guide.

SEO optimering – hvorfor? Vores SEO guide giver dig svaret

Søgemaskinerne er et nærmest uendeligt væld af links, ord og resultater. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på SEO-aspektet, når det handler om din hjemmeside, så dit resultat kan være i top på søgemaskinernes resultatlister. SEO udvikler sig konstant. Derfor er det vigtigt konstant at holde sig opdateret med, hvilke ting der en fordel for din hjemmeside – og hvilke der ikke er. Med vores SEO guide vil vi belyse, hvad det vil sige at tilpasse en hjemmesides indhold særligt til søgemaskinernes måde at fortolke og sortere resultater på.

Hvem skal se dig? Find ud af hvorfor din målgruppe er vigtig, i vores SEO guide

Når du skal tilpasse din hjemmesides indhold, gælder det om at sætte dig i dit publikums sted. Hvad går gennem deres hoveder, når de skal søge på et indhold, der relaterer til eller figurerer på din hjemmeside? Du kan med fordel tænke i 3 perspektiver, når det handler om de generelle søgevinkler, der bruges:
  1. Er dit produkt noget, der kræver en aktiv handling fra kunden? Såsom at bestille en rejse eller købe et stykke tøj. Denne vinkling handler om, hvad kunden specifikt vil have.
   Kan der samles information om dit produkt, som kan lede til et køb? F.eks. kan et rejsebureau med fordel prioritere interessant information om hver af deres rejser for at passe til den kundegruppe, som søger i informationsvinkler.
   Er dit produkt noget, der kan udgøre en søge-destination i sig selv? Kan produktet indgå i de søgninger, der laves, fordi man ønsker sig et bestemt sted hen på nettet – såsom et af de populære sociale medier.
Hos Copypanthers tilbyder vi også hjælp til tekstforfatning til din hjemmeside.

Brugen af søgeord – et vigtigt punkt på enhver SEO guide

Søgeord er noget af det mest væsentlige, når det handler om SEO tekster. Hver gang en søgning indtastes på de forskellige søgemaskiner, hentes der automatisk utallige resultater baseret på de ord, der findes i søgesætningen. Selv små ting som grammatik og ordstilling har betydning for, hvilke resultater der findes. Ved hver søgning måler søgemaskinerne, hvordan søgeordene er brugt i de resultater, de finder, for at sikre de bedste og mest relevante sider til brugerne. Men der måles ikke bare, hvordan det pågældende søgeord er brugt – der måles også hvor hyppigt. Derfor er det godt at sikre, at søgeordet bruges et hensigtsmæssigt antal gange i tekstens indhold; ideelt set er det 1-3 % af tekstens samlede antal ord. Dog er det vigtigt at være opmærksom på, at søgeordet er relevant og passende til tekstens øvrige indhold – ellers vil effekten af brugen af søgeordet udeblive i søgemaskinernes resultatlister. Kort fortalt: Søgeord skal bruges til at bane vejen frem til brugerne – derfor skal de være en forlængelse af det produkt, brugernes søgninger kredser om. Se videre i vores SEO guide, og bliv endnu klogere på SEO verdenen.

Lær om søgeordets rolle i tekst og layout her i vores SEO guide

Det er vigtigt at være opmærksom på søgeordets placering i forhold til den øvrige tekst. Derfor har vi i denne SEO guide medtaget nogle gode fif til at opbygge en velproportioneret SEO tekst:
  1. I overskriften nævnes søgeordet mindst én gang og gerne så tidligt i sætningen som muligt.
   Søgeordet nævnes ligeledes i begyndelsen af selve teksten.
   Er et billede tilknyttet teksten, nævnes søgeordet i billedets alt tekst. Dette medvirker til at optimere placeringen i billedsøgning.
   Har teksten en meta description, nævnes søgeordet mindst én gang heri.
  Her i vores SEO guide finder du en dybdegående beskrivelser af meta elementer i næste afsnit.

Meta titles og meta descriptions – hvad er deres bidrag til en god SEO tekst?

Meta titles. Denne tekst kommer til at udgøre din hjemmesides – og dit søgeords – identitet på søgemaskinernes resultatlister. Denne korte tekst, som bør være på 50 – 55 tegn, er det første brugerne ser, når søgningen er sat i værk, og resultaterne fremkommet på skærmen. I en Meta-title kan søgeordet med fordel placeres som noget af det første, da det vil forbedre brugernes indtryk af teksten. En meta description er en lidt længere tekst. På søgemaskinernes resultatliste er det den tekst, der står lige under den fremhævede meta title. Denne tekst bør holde sig på mellem 138 – 145 tegn. Dens mening er at tiltrække brugerne! Derfor bør den indeholde korte og relevante informationer, som kan bidrage til, at brugeren får lyst til at klikke sig ind på hjemmesiden. For f.eks. webshops er meta descriptions en perfekt måde, hvorpå de kort og hurtigt kan informere brugeren om handelsfordele ved lige netop deres webshop. Disse meta tekster er taget med i denne SEO guide for at belyse deres store vigtighed – selvom mange firmaer negligerer dem. Brug vores SEO guide til at få alle de vigtige SEO aspekter med i din online marketing.

SEO guide – en hjælp til dig

Hos Copypanthers brænder vi for en sag – derfor denne udførlige SEO guide. Vi brænder for at hjælpe firmaer og virksomheder til en bredere og mere grundig online marketingstrategi. Vi er SEO eksperter – vi har erfaring, faglighed og gejst! Vi tilbyder konkurrencedygtige priser samt høj kvalitet, og 100 % tilfredshedsgaranti er en selvfølge! Hjælp din virksomhed til en høj placering i Google med hjælp fra os. Kontakt os, så vi kan gennemgå, hvordan vi hjælper dig og din virksomhed bedst. Har du haft glæde af vores SEO guide? Udforsk vores hjemmeside – og læs blandt andet mere om Search Engine Optimization – SEO.

Contact us now!