SEO optimering for begyndere

100 % tilfredshedsgaranti

SEO optimering for begyndere – en skridt på vejen til bedre online branding

SEO er en verden for sig. Den rummer alt fra specifikke ords opbygning, til layout og formatering. Hos Copypanthers ved vi, hvor stort et område SEO egentlig dækker. Derfor præsenterer vi her en udførlig guide til SEO optimering for begyndere, så du kan få indsigt i, på hvilke områder en SEO optimering kan hjælpe lige netop din virksomhed. Hos Copypanthers er vi SEO eksperter. Vi kan tilbyde 100 % tilfredshedsgaranti, konkurrencedygtige priser og høj kvalitet. Læs videre i vores guide om SEO optimering for begyndere, og bliv klogere på et spændende område, der kan blive en fast del af dit firmas webbaserede marketingstrategi.

En ny verden åbner sig for din virksomhed med SEO optimering for begyndere

Du har nu en unik mulighed for at gøre din virksomhed synlig i søgemaskinernes nærmest uendelige resultatlister. Ved at øge din bevidsthed om SEO kan du aktivt sikre, at dit firmas hjemmeside havner øverst på resultatlisterne. Dette kan gavne din virksomhed på flere måder: Bl.a. vil hjemmesiden nå ud til flere – hvilket øger chancen for, at også flere potentielle kunder vil klikke sig ind på siden. Samtidig følger muligheden for mersalg naturligt med den øgede trafik på sitet. Kort sagt: Det betaler sig at investere i holdbar SEO optimering. Læs mere om fordelene her i vores beskrivelse af SEO optimering for begyndere.

SEO optimering for begyndere omhandler det vigtigste: Søgeordet

Search Engine Optimation. Det er, hvad SEO egentlig betyder, og det er det, vi vil belyse i SEO optimering for begyndere. Forestil dig, at der indtastes et søgeord – eller en søgesætning – i en af de store søgemaskiner, som f.eks. Google. Denne sætning bliver nu nøje analyseret, så de mest relevante resultater kan hentes ned. Ved hver eneste søgning måles der, hvordan søgeordene er brugt i de fundne resultater for at sikre, at søgningen målrettes de mest nøjagtige resultater. Selv bitte små ting som en bindestreg, et kolon – ja, al grammatik og ordstilling har noget at sige, når maskinerne vælger og vrager i resultaterne. Et eksempel på de omfattende processer, der ligger bag hver søgning, er Googles algoritmer. Disse avancerede formler vurderer hele tiden dine søgeord, så udfaldet bliver mest lig det, du har i tankerne. Ingen kender de præcise formler eller processer, men én ting er sikkert: deres indflydelse er enorm. Når det handler om søgeord, spiller hyppigheden desuden også en væsentlig rolle. Der er derfor vigtigt at tænke på, at der i hjemmesidens tekster skal prioriteres at nævne søgeordet X antal gange for netop at optimere SEO-styrken i indholdet. Ideelt set bør søgeordet nævnes i 1-3 % af det antal ord, hele teksten indeholder. Det sikrer, at søgeordet nævnes hyppigt, men opretholder en balance, så teksten ikke mister sin troværdighed. Søgeordet et af de vigtigste aspekter af vores guide med SEO optimering for begyndere.

SEO optimering for begyndere hjælper til bedre forståelse

Her i guiden om SEO optimering for begyndere ønsker vi at give dig det størst mulige forståelsesgrundlag. Derfor vil vi nu kigge lidt på noget, der i samspil med andre faktorer som f.eks. søgeord, giver en stærk og holdbar SEO-tekst – Meta titler og Meta descriptions. Disse to elementer er altafgørende for din sides fremtræden på søgemaskinernes resultatliste. Disse ting er det første, folk ser, når de har foretaget en søgning, og derfor er det alfa-omega, at teksten i begge Metas er velgennemtænkt og passende i længden. Meta titlen, der er den øverste skrift med selve linket på resultatlisten, bør være på 50-55 tegn. Er teksten længere, vil søgemaskinen automatisk skære noget af teksten væk, og dette kan have en negativ indflydelse for læserens forståelse og opfattelse af din hjemmesides integritet og produkter. En Meta description er anderledes uddybende end Meta titlen. Fælles for dem begge er dog, at de bør bruges til at belyse det absolut vigtigste i forhold til at bruge lige netop dit firma. En Meta description bør være på 138-145 tegn. Det er den tekst, der kommer til at stå lige under linket – dvs. Meta titlen – på resultatlisten. Man kan derfor sige, at Meta title- og -description er din virksomheds ansigt udadtil. Hos Copypanthers ved vi netop, hvordan et sådant område kan inkorporeres på dit firmas hjemmeside. Læs mere om Search Engine Optimization SEO, og bliv klogere på vores kompetencer. Læs også videre i gennemgangen af SEO optimering for begyndere, og udvid dit eget forståelsesfelt.

Søgeordet er essentielt i forhold til SEO optimering for begyndere

At placere søgeord korrekt i en tekst er ikke bare vigtigt – det er faktisk helt essentielt for at opnå den rette effekt af søgeordene, når søgningerne foretages, og resultaterne vises. Derfor er det godt at følge nogle helt konkrete retningslinjer, der alle er med til at give søgeordene den mest fordelagtige position i SEO-øjemed. De vigtigste af disse retningslinjer er følgende:
  1. Søgeordet nævnes i overskriften – helst tidligt i sætningen.
   I selve teksten er det også en fordel at nævne søgeordet så tidligt som muligt.
    Ved at give alle billeder i teksten en alt-text kan du medvirke til at påvirke din teksts – og billedets – status i billedsøgningerne i en positiv retning.
    Her i SEO optimering for begyndere blev de to meta-begreber tidligere gennemgået. Også de er vigtige mht. søgeordets praktiske placering. I begge nævnes søgeordet mindst én gang, så også resultatlisterne kan vise, hvorfor din hjemmeside er relevant for søgeren.
Søgeordet har således adskillige praktiske facetter, der alle skal tilgodeses for at skabe den gode SEO-tekst, som virkelig kan skubbe sig forrest på resultatlisterne.

SEO optimering for begyndere er første skridt på vejen

Vi har faglighed, brede kompetenceområder og vi brænder for det, vi laver. Kort sagt: Hos Copypanthers får du rendyrket kvalitet. Du har nu muligheden for give et helt særligt boost til din marketingstrategi. Vi tager det en tand længere ud end en simpel guide til SEO optimering for begyndere – vi er parate til at gå ind i lige netop din sag, så vi sammen kan komme frem til, hvordan vi bedst muligt optimerer dit firmas online branding. Læs mere om, hvad vores kunder har at sige om samarbejdet med os. Vi håber, vores udførlige liste med SEO optimering for begyndere har hjulpet dig på vejen til en stærkere online markedsføring.

Contact us now!