Søgeordsoptimering for begyndere

100 % tilfredshedsgaranti

Søgeordsoptimering for begyndere gavner din virksomhed

Selvom du måske slet ikke lægger mærke til det, er søgeordsoptimering indblandet hver eneste gang, du søger på ét enkelt ord på nettet – hvilket som helst ord på nettet. Det er derfor vigtigt, at der findes en sikker guide til søgeordsoptimering for begyndere, så du kan ekspandere din virksomheds efterspørgsel og potentiale. Nogen vil næsten kalde det en kunstform at skrive tekster, der helt nøjagtigt indeholder de rette SEO keywords, eller søgeord, som vi kalder det på dansk. Når du laver søgeordsoptimering, optimerer du din webshop og dine tekster for de ord, som dine potentielle kunder søger på i Google. Det er ingen hemmelighed, at søgeordsoptimering for begyndere kræver noget baggrundsviden, og det får du her hos Copypanthers. Så snart du har læst denne guide hos Copypanthers igennem, vil du have alle de kompetencer, du skal bruge til at tage din virksomhed til helt nye højder.

Det skal du vide i forbindelse med søgeordsoptimering for begyndere

Man kan ikke benægte, at vores digitale samfund har ændret sig drastisk i løbet af meget få år – og der er er ingen udsigt til, at denne voksende udvikling stopper. Hos Copypanthers hjælper vi derfor virksomheder med at tilpasse sig denne samfundsudvikling med vores guide til søgeordsoptimering for begyndere, så du fortsat kan se din virksomhed ekspandere. Hos Copypanthers giver vores SEO-eksperter dig en grundig relevant søgeordsanalyse i forhold til din webshop eller dit firma. Informationer skal være hurtige og skåret ind til benet for den gennemsnitlige forbruger, så det er derfor vigtigt, at du nøje overvejer, hvilke ord du vil bruge i dine søgeordstekster. Inden du begynder med søgeordsoptimering for begyndere, skal du overveje to helt essentielle ting: hvem er din målgruppe, og hvad vil du opnå med søgeordsoptimeringen? Disse to ting bør du tænke grundigt over, da de vil hjælpe dig med at målrette din SEO mod den rette demografiske gruppe.

Hvem er din demografi?

Enhver, som lægger sig ud med søgeordsoptimering for begyndere, bør vide, at demografien er utrolig vigtig. Din demografi giver dig et meget mere nuanceret og klart syn på, hvilke nøgleord du skal bruge i dine tekster. Hvis du f.eks. har et produkt, som primært retter sig mod et køn, altså enten kvinder eller mænd, er det vigtigt, at dette er tydeligt i din tekst. Du skal dog have lidt flere adjektiver i dit nøgleord, da ordet kvinder stadig er for bredt (internettet er jo kæmpestort). Hvis din demografi er unge kvinder, ville det være en oplagt ide at have et mere specifikt nøgleord, da unge ofte laver mere specifikke søgninger end ældre. Når du starter din søgeordsoptimering for begyndere, kunne du f.eks. have et søgeord som hed: Sorte nylonstrømper til kvinder. Det er specifikt, det er kort og kontant, og dit nøgleord indgår i sætningen. Husk dog på, at adjektivet ”sorte” nylonstrømper naturligvis kun skal indgå, hvis du sælger sorte nylonstrømper.

Kan man skrive for mange søgeord i en tekst?

Nu, hvor du har dit helt specifikke søgeord, er du næsten klar til at begive dig ud i søgeordsoptimering for begyndere. Der er dog én ting til, du bør vide – og det er antallet af gange, dit søgeord bør optræde i en tekst. Det er vigtigt, at du her finder den helt rigtige balance mellem passende og upassende antal søgeord. Du skal fange din læser, som højst sandsynligt vil blive træt af at læse en tekst, hvor dit søgeord optræder alt for mange gange. Din agenda må ikke være for synlig, men samtidig skal den heller ikke være usynlig – for så er der ingen, der vil lægge mærke til din tekst. En god tommelfingerregel er at skrive max. 10 søgeord pr. 500 ord. På den måde får du en naturlig sælgende tekst fyldt med søgeord, som vil lade dig ligge højt på populære søgeordshjemmesider som Google, når du laver søgeordsoptimering for begyndere.

Øg dine chancer for at blive set sådan her

Når du har styr på demografien og har overvejet potentielle søgeord, kan du starte din søgeordsoptimering for begyndere. Via det gratis online program ”Google Keyword Planner”, som Google tilbyder, kan du finde flere relevante søgeord i forhold til din egen webshop eller hjemmeside. Samtidig kan du se, hvor mange søgninger der hver måned er på søgeordet, og hvor stor konkurrencen er for hver af søgeordene. Således kan du finde netop de søgeord, som du skal bruge for at få det største udbytte af dine tekstforfatning produkter. Google Keyword Planner viser dig med det samme, hvilke søgeord du bør bruge for at tiltrække flere besøgende til din hjemmeside. Hvis du f.eks. skriver “sorte nylonstrømper til kvinder” vil Keyword Planner vise dig mange flere relevante søgeord såsom “nylonstrømper med søm” og “nylonstrømper med mønster”. For at tiltrække flere besøgende til din hjemmeside er det derfor en særdeles god idé at skrive søgeordstekster om disse søgeord også. Her hos Copypanthers kan vi både hjælpe dig med en grundig og relevant søgeordsanalyse i forhold til din hjemmeside eller webshop, når du begiver dig ud i søgeordsoptimering for begyndere. Husk selvfølelig at vælge Danmark under ”avanceret søgning” og ligeledes Danmark under ”lokale søgninger”, så du får danske søgeordsresultater.

Hvad kan vi gøre for dig her hos Copypanthers?

Hos rigtig mange virksomheder er søgeordsoptimering en velkendt og ikke mindst en hyppig SEO internet marketing og salgsmetode. Det er derfor super vigtigt, at der findes en guide derude, som kan hjælpe med søgeordsoptimering for begyndere. Selvom man kan lære rigtig meget via vores guide her hos Copypanthers, kan søgeordsoptimering for begyndere dog være en lang og svær affære, hvis man ikke sætter sig nøje ind dets processer. De fleste virksomheder outsourcer SEO til SEO specialister ligesom os her hos Copypanthers. Vi hjælper både med professionel søgeordsanalyse og med at skrive søgeordsoptimerede tekster. Copypanthers leverer tusindvis af tekster til kunder hver måned. Vores tekster giver et betydeligt mersalg, og tjener hurtigt sig selv ind. I stedet for at sætte dig ind i søgeordsoptimeringens mysterier, har vi her hos Copypanthers dygtige mennesker og værktøjer til at klare jobbet for dig. Du får en gratis prøvetekst, før du placerer en stor ordre, så du roligt kan prøve vores service af, inden du investerer i det. Vi skriver et stort antal tekster til virksomheder, der er ude efter konstant at vokse. Med os her hos Copypanthers slipper du for benarbejdet, som søgeordsoptimering for begyndere kan være, og får derfor mulighed for at fokusere fuldt ud på udvikle din virksomhed.

Contact us now!