Med et tekstforfatter job hos Copypanthers kan du tjene penge på din passion

Lyder det som sød musik i dine sprogører, at du ligefrem kan tjene penge på det, som du holder af at nørde med og er super kvalificeret til, så har du fundet det helt rette job. Faktisk er det muligt at løse nogle af vores mange tekstforfatter-opgaver og blive aflønnet for det. Skærper dette din nysgerrighed, så find supplerende information her på tekstforfatning-produkter. Her kan du læse mere om, hvilke typer tekstforfatter job der findes hos Copypanthers. Er du stadig interesseret i at slutte dig til vores store flok af dygtige skribenter, så se nærmere her på ledige stillinger. På ansøgningsskemaet kan du markere, hvor dine skribent-forcer ligger – og så varer det ikke længe, før du vil blive kontaktet af en medarbejder fra Copypanthers. Er det lige dig med et tekstforfatter job hos os? Så udfyld ansøgningsskemaet, og glæd dig til nye udfordringer.

Forvandl dine skrivetalenter til klingende mønt

Er det at skrive som en leg for dig, så kan du komme legende let til din indtægt. Er du i stand til at formulere dig godt og levende om stort set hvad som helst, og synes du, det er sjovt og udfordrende, så passer du lige på en prik til dette tekstforfatter job. Sætter du en ære i at udtrykke dig korrekt både hvad tekst, tegnsætning, grammatik og grundig research angår, så kan Copypanthers absolut bruge dig i vores team. Vi løser mange forskellige typer af opgaver, og vi sætter pris på at have skribenter med forskellig tilgang til formulering, kommunikation og udtryksform. Vi er en mangfoldig flok, hylder forskellighed og ser gerne, at vores skribenter har sin egen sproglige stil – uden at gå på kompromis med korrektheden. Vi har også brug for det, som du kan bidrage med, så søg gerne et tekstforfatter job her hos os, hvis du har erfaring med at skrive.

Det ultimativt fleksible job

Ville du trives godt med, at du kan arbejde når, hvor, hvornår og hvor meget, du vil? Med et tekstforfatter job hos Copypanthers er det lige præcis sådan, det er. Opgaverne er varierede, og mængden af arbejde styrer du stort set selv. Hvis dette koncept passer perfekt til dig liv lige nu, så har du faktisk muligheden for at realisere det. Som tekstforfatter arbejder du altid hjemmefra – eller fra et andet sted, hvor du har en computer, og du bestemmer selv, hvornår du tænder og slukker for computeren. Med et tekstforfatter job bliver du tilknyttet en mellemleder, der oplærer, følger og guider dig, og som fordeler opgaverne mellem skribenterne. Du bliver tilknyttet et team af skribenter, som ved de større opgaver hver især bidrager for at løse dem så godt som muligt. Har du stadig lyst til at prøve kræfter med et tekstforfatter job hos Copypanthers, så giv det en chance. Vi har altid brug for nye stærke kort i bunken.

Contact us now!