Få ekspert WordPress hjælp hos Copypanthers

Velkommen til Copypanthers og vores bedste forsøg på WordPress hjælp, tips og tricks. Som den første del af vores tiltag med let tilgængelig WordPress hjælp vil vi se på, hvad blogging egentlig er. Det er et socialt medie på det, der i dag kaldes Web 2.0. Det er den nye version af internettet, hvor indholdet er brugerskabt. Det er ikke kun professorer og virksomheder, der selv sætter information til skue; forbrugeren tager direkte del i oplevelsen! Det er meget nyt, meget spændende og rummer uanede muligheder for firmaer såvel som private. En blog bruges oftest som en personlig hjemmeside, hvor man fortæller om sine interesser, eller hvor en virksomhed opdaterer med sine nyheder og anden information. Værende et SEO agency, ved vi her hos Copypanthers, at det er vigtigt at opsætte bloggen rigtigt, og hvordan en blog kan bruges som værktøj i en virksomheds marketingstrategi. Lyder det hele lidt overvældende? Det behøver det ikke at være, og derfor har vi her vores version af den bedste WordPress hjælp. Du kan bestille blogs og mange andre produkter hos Copypanthers. Kontakt os nu for mere information, eller læs mere om vores blogs.

Du leder efter WordPress hjælp – hvad er WordPress egentlig?

Wordpress er markedsført som en CMS software. Det står for Content Management System, system til indholdsstyring og vedligeholdelse. Systemet viser og styrer indholdet på hjemmesiden, såsom tekster, videoer, kategorier, osv.. Denne form for systemer kan rangere fra det ekstremt avancerede til det mere brugervenlige, hvor WordPress ligger så langt ude i den brugervenlige del, som man kan komme. Se WordPress som en slags light-version af andre CMS softwares på internettet, som derved er perfekt at bruge for virksomheder med interesse for SEO – og hvem har ikke interesse for det? Internetbrowseren er ved brug af dette system vilkårlig, og bloggen kan redigeres fra flere forskellige steder af mange forskellige mennesker. Programmerings-erfaring er ikke nødvendig, men kan være nyttig, især i form af HTML-erfaring. I det store hele sikrer dette system et ensartet udseende og sparer implementeringstiden, når bloggen skabes. Det er et godt sted at starte, og med lidt WordPress hjælp kommer du hurtigt i gang! WordPress er et af de nemmeste steder at starte, når du har tanker om at starte en blog eller ønsker at inkorporere denne del i din virksomheds SEO internet marketing.

Med vores WordPress hjælp kan du hurtigt finde ud af, hvorfor du bør vælge WordPress

Først og fremmest er WordPress det bedste valg, da det har ubegrænsede muligheder og er let at lære at bruge. Samtidig findes der et væld af plugins, så du kan gøre det mere avanceret efter behov. WordPress har udviklet sig utroligt meget over årene, og det er nu muligt at skabe alle former for blogs og virksomheder med dette værktøj. En anden fordel er, at WordPress er Open Source – dette åbner dørene for brugerskabte tilføjelser og udvidelser, der kan gøre dine WordPress-oplevelser og ydelser endnu mere specialiserede. Du bestemmer selv, om du vil have et gratis domæne, eller om du vil betale for domænenavnet. At betale kommer helt klart med flere muligheder, men du har stadig utroligt meget frihed med de gratis WordPress-tjenester. Du kan vælge imellem temaer, der, alt efter hvad du vælger, bestemmer hele udtrykket i din blog. Du kan lægge vægt på dine tekster, billeder eller et lækkert logo, og ændre på farverne så de afspejler den attitude du går efter. Med det rigtige udseende vil du også kunne tiltrække den rigtige trafik – og få dem til at blive og undersøge. Derudover er WordPress efterhånden blevet kendt for at være et SEO-optimalt system, men lad os indtil videre kalde det SEO-venligt – for det afhænger også meget af din egen viden. Se bare – med lidt WordPress hjælp kommer du rigtig langt.

Elementær WordPress hjælp til links og plugins

Når du har fået skabt bloggen, fundet domæne-navnet og kender temaet, kan du gå i gang med at skrive og tiltrække trafik. For at gøre dine indlæg interessante og give dem mere kød på benene, kan du indsætte links. Derudover kan du hjælpe dig selv på vej til bedre SEO marketing med SEO plugins. For at give noget helt nemt WordPress hjælp, vil vi starte med at fortælle dig om links. De kan let indsættes ved at markere den tekst, der skal være linket. Herefter trykker du på lænke-symbolet i værktøjslinjen over din tekst, der åbner et ekstra vindue. Her indsætter du linket i URL-feltet. Nedenunder står der et felt, der hedder Titel. Dette er den tekst der kommer frem over linket, hvis du holder musen henne over det. En relevant tekst i denne titel er god at have for SEO formål, og så ser det generelt også pænere ud. Næste trin på WordPress hjælp stigen er at benytte plugins. Plugins er udvidelser, ekstra tilføjelser. WordPress hjælp tip: Plugins er din ven, især hvis det plugin hedder WordPress SEO by Yoast. Dette plugin er den bedste SEO WordPress hjælp du kan få, da det gør det let at optimere dine indlæg i forhold til relevante søgeord. Vi hjælper både med alle former med tekstforfatning samt setup af blogs i WordPress, så hvis du vil have en professionel blog inkl. alle tekster, så kontakt os i dag og få et godt tilbud.

Copypanthers giver dig alt den WordPress hjælp, du skal bruge

Nu har du hørt om, hvordan du kommer godt i gang med WordPress, og hvordan du bedst muligt stiller bloggen op. Du ved mere om, hvad blogging er, og hvordan det foregår. Du har fået en dybere forståelse for WordPress som en platform, og du ved, hvorfor du bør vælge det, når du er interesseret i SEO. Du er også blevet introduceret til de enkle trin, der skal til for at tilføje visuelle medier på din blog – og nu forstår du også det grundlæggende ved plugins. Men at have en blog der ser godt ud, på et system der er SEO-venligt og har SEO-plugins, er ikke det samme som at have en blog, der er SEO optimeret. Hvis du vil sikre dig et mersalg af dine produkter, er det vigtigt at vælge de helt rigtige søgeord i forhold til din branche og i forhold til, hvor populære søgeordene er. Vi hjælper derfor også med søgeordsanalyse, så din blog bliver så relevant som muligt, og kan give din webshop eller hjemmeside ekstra organisk trafik fra interesserede læsere. Du kan også vælge at læse videre om vores andre produkter, hvor vi blandt andet arbejder med oversættelse af forskellige sprog. Vi håber, at denne guide har kunnet yde den WordPress hjælp, du har behov for, men du er hjerteligt velkommen til at kontakte os.

Contact us now!