Tilmelding hos Copypanthers

100 % tilfredshedsgaranti

 

Hej alle nybegyndere!

Du undrer dig måske over hvad det næste bliver når du har sendt din tilmelding afsted til os, samt hvornår du kan starte med at tjene penge på dine sproglige kundskaber? Processen for at komme med i vores pulje af Crowdpanthers er dynamisk, sjovt og meget let. Og vi vil selvfølgelig stå ved din side, og hjælpe dig hele vejen igennem!  Når du har afsendt din tilmelding, vil du modtage noget grundlæggende træning i SEO og oversættelse.

application

Lektion 1 – At skrive en grundlæggende SEO tekst

Denne lektion er desværre uden betaling, og foretages for at teste dine grundlæggende sprogfærdigheder.

Lektion 2 (med betaling) – Standard teksforfatning, Premium og Copywriting af SEO-tekster

Når du har fuldført denne lektion, vil vi betale dig 30 TL (hvis du tillader os at bruge dine tekster på vores hjemmeside), og så vil du være klar til at få din første tekstforfatningsjob!

Lektion 3 – Anvendelse af WordPress

I denne lektion vil du lære hvordan man bruger WordPress, så du også kan få opgaver, der foregår inde i WordPress.

Lektion 4 – Oversættelse

Du vil lære at blive en god oversætter og hvordan du undgår de mest almindelige fælder! Du vil blive optaget i vores Crowdpanthers pulje alt afhængigt af din præstation og dit arbejde, som du leverer efter hver lektion. Men bare rolig, vi altid være der til at hjælpe dig! Så tøv endelig ikke med at spørge, når du er i tvivl. Formålet med undervisningen er ikke blot for at vise dine færdigheder, men også for at stifte bekendtskab med typen og kvaliteten af det arbejde vi ønsker på Copypanthers. Hvis du allerede på nuværende tidspunkt har spørgsmål kan du besøge vores FAQs for Training Lessons for at få svar på dine spørgsmål. Og hvis du vil have et forspring på konkurrencen, kan du starte med at gå gennem vores Ressource side!   Go to our Freelance Job Application Form.  

God fornøjelse!

           

Reviews from Crowdpanthers

News Feed