Copypanthers tilbyder oversættelser til og fra engelsk. Vi holder vores deadlines og har en 100 % tilfredshedsgaranti- eller pengene tilbage politik. Copypanthers er specialiseret i følgende oversættelser, men vi udfører også gerne andre projekter
 • Finansielle dokumenter, årsrapporter
 • Lovlige dokumenter
 • Marketing materialer
 • Professionelt specialiserede oversættelser
 • Generelt websideindhold
 • SEO tekster
 • Manualer
 • Produktbeskrivelser

Contact us now!  Promise # 100% tilfredshed eller ingen betaling

  Engelsk oversættelse

  At lave en engelsk oversættelse lyder let – vi taler jo næsten alle engelsk, så hvorfor bruge penge på en oversættelse? Fordi vores oversættere har engelsk som modersmål, et stort ordforråd og en korrekt grammatik. Det sikrer dig, at du får en oversættelse, som er professionel, og som fungerer naturligt på engelsk, uden småfejl eller forkert brug af ord. Dine tekster afspejler dit firma, og forkert sprogbrug kan have en negativ effekt på dit image. Vi tilbyder professionel oversættelse til engelsk til en meget konkurrencedygtig pris og med hurtig levering. Så spar tiden med selv at forsøge med en oversættelse, og få i stedet en af vores erfarne medarbejdere til at lave den hurtigt og enkelt.

  Vi oversætter til og fra engelsk

  Når vi oversætter tekster for dig, er du sikker på at få en fast kontaktperson og en erfaren oversætter, som arbejder på dit projekt. Vi tilknytter en oversætter, som passer til dit projekt, både hvad angår type af oversættelse og sprogbrug. Du får altid en prøve fra vores oversætter, og vi tilbyder fuld tilfredshed eller pengene tilbage. Når vi oversætter for dig, behøver du ikke bekymre dig om noget, og du kan trygt beskæftige dig med andre ting. Kontakt os for at høre mere om vores oversættelser til og fra engelsk, og hvad vi kan gøre for dig!

  Hvilke typer af materiale kan vi hjælpe med at oversætte?

  Vi kan hjælpe dig med at oversætte mange forskellige typer af ting. Uanset om du har brug for at oversætte din hjemmeside, produktbeskrivelser, produktmanualer, marketingmateriale eller andre dokumenter, så kan vi hjælpe dig. Vi har et dedikeret team af oversættere, som gør alt for at oversætte dine ting i høj kvalitet og i det format du ønsker. De arbejder effektivt, og du kan være sikker på, at det oversatte materiale lever op til din tilfredshed. Når vi oversætter, kan du være sikker på, at du får en professional oversættelse til en meget attraktiv pris. Vi er klar til at oversætte dine materialer – du skal bare kontakte os!